Geboortehoroscopen maken

Een geboortehoroscoop is je horoscoop berekend op het moment van je geboorte. ‘Hora’ betekent uur en ‘skop’ betekent zien. Dus uur-zien, wat we zien in het uur van je geboorte. Voor het berekenen van deze horoscoop zijn de precieze coördinaten van je geboorteplaats en een zo nauwkeurig mogelijk tijdstip van geboorte nodig.

Een geboortehoroscoop geeft je veel meer inzicht dan puur je sterrenbeeld. Een geboortehoroscoop geeft aan wat de astrologie vertelt op het moment van geboorte. Dat gaat over alle aspecten van je leven. Over hoe jij jezelf ziet, hoe anderen jou zien, over geluk, relaties, je levensles en nog veel meer. Een geboortehoroscoop verbindt planeten, tekens en huizen op het moment van jouw geboorte.

De zon, maan en planeten belichamen elk de energie van een specifiek teken in de natuurlijke dierenriem – een fysieke weergave van de inherente eigenschappen van het teken. We hebben allemaal een unieke geboortehoroscoop die ons precies vertelt waar in de lucht elke planeet en sterrenbeeld was op het moment dat we werden geboren.

De binnenplaneten Zon, Maan, Mercurius, Mars en Venus bewegen snel door de dierenriem, wat betekent dat ze ons op een persoonlijker, intiemer niveau beïnvloeden. De buitenplaneten Jupiter, Saturnus, Neptunus, Uranus en Pluto hebben zeven jaar of langer nodig om door de dierenriem te bewegen. Wat verklaart waarom elke generatie kan worden geïdentificeerd met specifieke kenmerken.


Ontdek meer van The Witches Way

Subscribe to get the latest posts to your email.

Laat een reactie achter